Wat begon in 1989

In 1989 startten Gilbert De Cock en echtgenote Anny Vroman met de verkoop van grondstoffen voor bakkerij en horeca.

GILBERT EN ZIJN GEZIN

Wat eerst vooral bestond uit gist, rozijnen en basis bakkerijproducten werd al snel uitgebreid tot diepvriesproducten, specifieke professionele bakbenodigdheden en veel meer. Vele jaren deed hij dagelijks ‘zijn ronde’ bij bakkers in de streek van Tielt-Roeselare en stond dag en nacht paraat om zijn klanten de service te geven die ze verdienen.

Enkele jaren later kwam ook zijn oudste dochter, Cynthia, in de zaak. Al een eerste klein winkeltje werd geopend waar particuliers en hobbybakkers voor hun bloem en bakbenodigdheden terecht konden. Het aanbod breidde steeds maar uit en het winkeltje werd stilaan te klein.

CYNTHIA BREIDT DE ZAAK VERDER UIT

In 2006 nam Cynthia de zaak van haar ouders over en verhuisde de winkel naar het voormalige en volledig vernieuwde magazijn en doopte het de naam ‘Bakwinkel’. Terzelfdertijd presenteert ze ook een nieuwe activiteit van Bakwinkel; het verzorgen van dessertbuffetten ter gelegenheid van babyborrels, huwelijksfeesten, verjaardagsfeesten…kortom al uw events en feestelijkheden!

Al na een jaar werd Bakwinkel met haar artisanaal, huisgemaakte gistpannenkoeken bekroond met het label ‘Streekproduct uit het Molenland’. Deze pannenkoeken worden ook telkens tijdens uw feest ter plaatse gebakken, naast een uitgebreide keuze aan allerlei thuisbereide desserts.

ONZE UITGEBREIDE ERVARING ZORGT DAT WIJ UITBLINKEN IN HET VERZORGEN VAN DESSERTBUFFETTEN.

Nog steeds kunnen hobbybakkers, professionals, huisvaders en –moeders bij Bakwinkel terecht voor ingrediënten en benodigdheden voor al hun creaties, steeds bijgestaan door raad en daad van Cynthia.

Nu, 10 jaar na de opstart van Bakwinkel, staan we klaar voor een nieuwe uitdaging in het Bakwinkelverhaal. Te beginnen met een volledig vernieuwde website en webshop, waar u uw droge ingrediënten online kan bestellen en bij u thuis kan laten leveren.